sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Yhteissynttärit: Vaikea yhdistelmä Pikatsusta ja prisessasta

Tämä kakku olikin oikein kunnon haaste! Samaan kakkuun piti saada jotenkin järkevästi Pikatsu-teema 8-vuotiaalle pojalle ja prinsessateema 6-vuotiaalle tytölle.

Koristeita sai hetken vääntää, mutta kakun suunnittelu ja toteutus oli mukavaa! Suurin ongelma oli, miten kakusta saa myös tarpeeksi poikamaisen näköisen, ettei toinen päivänsankari vain pety. Pikatsu kun on aika unisex hahmo...

Päätin sitten jakaa kakun selkeästi vain kahteen osaan ja teemojen väliin tein sokerimassasta esteen, joka on erilainen ja teemaan sopiva molemmilta puolilta.

Tässä kuuden munan kakussa on sankareiden toiveen mukaisesti täytteenä mansikka- ja suklaamousset.

Ihanaa syntymäpäivää sisaruksille!"Näköeste" :)

4 kommenttia:

 1. Kiva idea laittaa kakku kokonaan "puoliksi" koristelun suhteen! Itellä on tullu tehtyä aina kaks kakkua jos on tarvinnu kahta erilaista koristelua.. :) Kruunu on hienosti onnistunut!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! :)
  Tämä kahden kakun fuusio yhdessä kakussa oli lasten äidin oma idea :) Jännitin itse tosi paljon, että miten saan sen onnistumaan järkevästi!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Olen muutamassa blogissa nähnyt aiemmin näitä jaettuja kakkuja, mutten aiemmin ole törmännyt tuohon pystyssä olevaan "väliseinään", joka piilottaa toisen osapuolen koristeet taakseen. Hauska ja toimiva idea! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Nämä oli niin erilaiset teemat, että pakko oli jotain tohon väliin keksiä :)

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! <3