tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kiitos Porin Sanomat!

Viimeisenä työpäivänä kuuluu tietysti tarjota viimeisen työpäivän kiitos-kakkua. Minulla viimeinen työpäivä on vasta ensi tiistaina, mutta tein kakun jo nyt, koska ensi viikolla suurin osa muista työntekijöistä ei ole paikalla.

Olen siis ollut tämän kevään harjoittelussa kotipaikkani kaupunkilehti Porin Sanomissa. Tämä reilu viisi kuukautta on ollut ensimmäinen kosketukseni toimittajan työhön ja olen nauttinut joka sekunnista! Ainakin lähes jokaisesta :) Ainahan niitä tulee vaikeita hetkiä eteen, varsinkin sellaisissa tilanteissa joissa haluaisi onnistua täydellisesti.

Toivon, että kaikki ovat olleet tyytyväisiä työpanokseeni! Jos joillakin on jotain valittamista niin toivottavasti tämän kakun avulla parannan asemiani ja voitan kaikki puolelleni! :D

Tähän neljän munan kakkuun laitoin väliin valkosuklaa-mariannemoussea ja tuoreita mansikoita. Ensiksi mietin kaikkia muitakin vaihtoehtoja, mutta päätin ns. ottaa varman päälle, koska ihmiset voi pitää niin eri asioista.Kiitos siis vielä kerran Porin Sanomien toimitukselle ja myyntipuolelle mahtavista ja hyvin opettavista viidestä kuukaudesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! <3