sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Finaalikakku

Kauppakeskus ICCOn ammattilaissarjan kakkufinaaliin piti tehdä kaksi kakkua. Toista kakkua arvosteltiin ulkonäön perusteella ja toista maun perusteella.

Omiin kakkuihini halusin tuoda tyttömäisen leikikkään värimaailman ja tietysti paljon paljon kukkasia. Kakut täytin valkosuklaa-, mansikka-, ja suklaamousseilla.


Tässä kuvat ulkonäkökakustani:
Ja tässä kuvat makukakustani:


Finaalissa tulin vasta neljänneksi, mikä harmitti. Sain kuitenkin paljon kehuja juuri kukistani ja myös muutenkin koristelutekniikastani. Myös kakkuni makua kehuttiin.

Kaikista eniten kuitenkin omien rakkaiden ihmisten kannustus lämmitti sydäntä.

Kiitos siis kaikille, jotka olivat jännittämässä finaalia kanssani! <3

6 kommenttia:

 1. Teet kyllä älyttömän upeita kakkuja, oon ihan kateellinen varsinki noista kukista! :D Multa kun ei oikeen marsipaanikukat tai kermapursotukset onnistu.. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kommentistasi! Itsekään en tykkää muotoilla kukkasia marsipaanista, ei siitä vaan saa niin hyvää. Perus kaupan sokerimassakaan ei sovellu koristeiden tekoon. Itse käytän tätä sokerimassaa lähes kaikissa kukkakoristeissani: http://www.ullanunelma.fi/product_details.php?p=2841

  Kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
 3. Oi sun kakku oli todella kaunis livenäkin, sun kukat on ihan uskomattomia!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta kommentistasi, Iina! :)

  VastaaPoista
 5. Vau!! Eipä ole hetkeen tullut selailtua blogeja oikein kunnolla kun tämäkin on multa mennyt ohi.. Onnittelut vielä näin jälkikäteen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täytyy vähän harjoittaa vielä taitoja, että joskus sitä voisi menestyäkin jossain muussa kilpailussa.

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3