tiistai 5. maaliskuuta 2013

Lego ninjago -koristeet

Viime viikonloppuna tein pienen pojan syntymäpäiväkakkuun lego ninjago koristeita. Minulta pyydettiin lego ninjago hahmoja neljässä eri värissä ja näitä olikin ihan mukava toteuttaa.

Onnea sankarille ja mukavia juhlia koko perheelle!4 kommenttia:

 1. Synttäri sankari kiittää!

  VastaaPoista
 2. Hej voiko noita marsipaani/sokerimassa-hahmoja/ kukkia tehdä jo muutama pv etukäteen ennen kakun tekoa? Mitä suosittelisit ensikertalaiselle kakun koristeeksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Koristeita voi tehdä vaikka kuinka monta päivää ennen. Varsinkin marsipaanista tehdessä on suositeltavaa tehdä koristeet paljon etukäteen, koska marsipaani kuivuu niin hitaasti. Koristeet voit tehdä vaikka viikkoja ennen, varsinkin jos et tarkoita niitä syötäväksi. (Massat kuivuvat aika koviksi.) Ota kuitenkin huomioon, että kun koriste kuivuu ihan kokonaan, sen ohuet osat ovat hyvin hauraita.

   Itse aloitin koristeiden teon ihan ruusuista. Ei mikään helpoin koriste, mutta joka tapauksessa massan muotoilu tuntuu hieman oudolta ensimmäisillä kerroilla. Harjoittelu tekee mestarin! Aloita vaikka jostain pienistä kukkasista tai yksinkertaisista hahmoista kuten muumeista :)

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3