sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Black and white - kakku mustavalkoisille syntymäpäivälleTällainen mustavalkoinen kakku lähti ei-niin-mustavalkoisen ihmisen syntymäpäiväpöydän koristeeksi. Kakusta haluttiin yksinkertainen, joka sopi minulle erittäin hyvin, sillä mielestäni yksinkertainen kakku on se kaunein kakku. Poikkeuksiakin tietysti löytyy :)


Kakkua alettiin tehdä sankarittaren näyttämän inspiraatiokuvan perusteella, jossa oli käytetty vain yhdenpaksuisia mustia sokerimassanauhoja. Itse halusin kakkuun hieman lisää ulottuvuutta, joten tein kakkuun nauhoja kahdella eri paksuudella. Lisäksi kakkuun sovittiin tehtävän tällainen sokerimassaruusuke, joka rakentui kakun päälle yksittäisistä lenkeistä. Ihanan monimuotoinen, mutta samalla yksinkertainen kruunu kakulle :)

Tämä kakku täyttyi Marabou-suklaasta tehdyllä suklaamoussella ja minivaahtokarkeilla, jotka pehmenivät mukavasti kakun moussen joukossa, mutta eivät kuitenkaan muuttuneet lilluiksi. Maraboumoussen tehtyäni totesin, että suklaa on sen verran hennon makuista, että sitä olisi saanut olla moussessa enemmän. Suklaamoussella on kuitenkin melko vaikea epäonnistua!


Onnea vielä ihanalle Siljalle syntymäpäiväsi johdosta!


PS. Tämä oli blogini 200. päivitys!
13 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! <3