sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Ihastuttava ilmapallokakku pienen pojan nimiäisiinPienen poikavauvan nimiäisiin haluttiin yksinkertaisesti, mutta tietysti kauniisti koristeltu kakku. Koristelussa päädyttiinkin sitten tällaiseen ilmapallo-viiri-teemaan.


Päivänsankarin lyhyt nimi oli helppo mahduttaa toivotun värimaailman mukaisiin ilmapalloihin, joiden yhtymäkohtaa kakkuun piilottaa suurehko rusetti. Kakkuun haluttiin ehdottomasti myös viirejä, joita tein myös teemavärien mukaan. Koska rusetti tuli kakun päälle, en enää laittanut toista rusettia kakun alareunaan. Muuten kakun koristelut olisivat olleet mielestäni jotenkin epätasapainossa.

Kaikki koristeet ovat sokerimassaa. Vain ilmapalloja kannattelee ilmassa kukkalangat, jotka on tökätty kakkuun muovitikun sisällä. Kukkalankojen rautalanka ei siis pääse koskettamaan suoraan kakkuun. Kakun välistä löytyi hedelmäsalaatista tuttuja makuyhdistelmiä. Päätäytteenä kakussa oli raikas persikkamousse, joka sai kaverikseen päärynäviipaleita ja ananaspaloja.

Onnea vielä pienen Erik-pojan koko perheelle! <3Pienen Erik-pojan ilmapallokakku oli yksi kolmesta kakusta, jotka tein yhtenä marraskuun viikonloppuna. Näiden kakkujen värikombo oli aika vastustamattoman ihana!

6 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! <3