tiistai 12. tammikuuta 2016

Kolmevuotias halusi juhlistaa synttäreitään Annina Ballerinan keraTälle kolmevuotiaalle olen ennenkin tehnyt kakun ja nyt sain siihen jälleen kunnian. Tällä kertaa kakusta haluttiin melko yksinkertainen ja tein sen aika pitkälti annettujen määreiden mukaan. Näitä synttärijuhlia vietettiin kahdessa erässä, ja pääkoristeen piti siis säilyä kauniina myös toista vierasryhmää varten. Tämän vuoksi Annina Ballerina haluttiin istumaan kakun reunalle.


Loppu kakusta sai koristeeksi hempeän vaaleanpunaisia pallokuvioita, kahdessa eri koossa. Kaikki koristeet ovat sokerimassaa. Niin on myös kakun päällinen.

Tämän yksinkertaisen mutta kauniin kakun sisälle tuli makoisa persikkamousse, jonka joukossa oli raikkautta tuomassa suomalaisia vadelmia. Lisämakua kakku sai vielä kerrosten vällissä olevasta suklaakastikkeesta.

Onnea vielä pienelle synttärisankarille ja kiitos vielä ihanasta juhlapöytäkuvasta! Näen niitä ihan liian harvoin. <3

Annina Ballerina kakun ohella tein tänä viikonloppuna myös kaksi muuta kakkua. Hyvin harvoin näin pääsee käymään ja olihan siinä puurtamistakin! Näihin kakkuihin pääset tutustumaan myöhemmin blogissani.

4 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! <3