keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Huhuu! Pöllökakku ihanalle pellavapäälle



Kesällä juhlittiin yhden pikkutytön ristiäisiä ja samaan aikaan hänen isosiskonsa kolmevuotissynttäreitä. Näiden juhlien vanhempi päätähti vei monen sydämen kolme vuotta sitten, minun sydämeni mukaan lukien. Olen onnekas, että saan aina välillä tehdä hänen juhlapöytäänsä kakun. Tämän kakun koristus sai innoituksen juhlien syntymäpäiväkutsusta, joka oli mintunvihreän pöllön muotoinen, vaaleanpunaisilla siivillä.



Pöllön kaveriksi tein muutamia kirsikankukkasia ja jätin ne tarkoituksella hyvin yksinkertaisiksi, jotta ne olisivat hieman lapsenomaisemmat. Kolmoskynttilän sain tyttösen äidiltä kakun päälle laitettavaksi. Kaikki koristeet ovat sokerimassaa kuten on myös kakun päällinen. Pöllön mustat silmät on tehty elintarviketussilla.

Tämän kakun välissä oli täytteenä vaniljamousse, lime curd ja tuoreita suomalaisia mansikoita. Onnittelulaulun ja kynttilänpuhalluksen jälkeen pikkusankaritar sai valita lautaselleen juhlapöydän antimia. Pala synttärikakkua ei kuitenkaan kelvannut edes lautaselle asti :D Noh, leikitään, että se oli neidin mielestä liian kaunis leikattavaksi!

<3 <3 <3 Onnea vielä ihastuttavalle "Kassi-Alma" Lyytille! <3 <3 <3





2 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! <3