keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Rakastan! Oma hääkakku!

Kuva: Miikka Kiminki


Vain hullut tekee omat hääkakkunsa. Tätä mieltä olen todellakin nykyään. No tulipa urakka tehtyä, vaikka se menikin ihan viime metreille.


Viimeistelin kakun hääpäiväni aamuna, mikä ei ollut alkuperäinen suunnitelma. Asiat nyt vain venyivät ja suunnitelmia oli pakko muuttaa, niin kuin näiden isojen juhlien järjestelyissä tuppaa käymään. Isäni ja pikkuveljeni lähtivät kuljettamaan kakkua juhlapaikalle, juuri kun kampaajani ajoi pihaan.

Kiireisen aikataulun muututtua aivan hullun kiireiseksi, jälki näkyy myös lopputuloksessa. Silti kakustani tuli mielestäni kaunis. Ei ihan niin yksityiskohtainen kuin olin suunnitellut, mutta se ei minua haittaa.Rakastan omaa epätäydellistä luomustani. Ja makuahan ei pienet rypyt sokerimassassa pilanneet! Hääkakkumme oli täytetty kinuski- ja vaniljamoussella. Kinuskikerroksen joukkoon lisäsimme vadelmia ja vaniljakerroksen joukkoon mustikoita. Aivan ihana makuyhdistelmä, joka sai paljon kehuja!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 
Kiitos vielä kaikille, jotka auttoivat ja tukivat minua hääkakkuni teossa!
Ilman teitä olisin ollut aivan hukassa!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Kuva: Miikka Kiminki

Kuva: Miikka Kiminki


Seuraavaksi muutama itseotettu todella huono kuva. Kuvat otettu hääpäivänä juuri kakun valmistuttua. Eipä siinä ehtinyt paljon valotusarvoja ja valkotasapainoja miettimään. No. Aivan sama :)11 kommenttia:

 1. Kerrassaan upea hääkakku! Täytteetkin kuulostaa tosi herkulliselta. Veikkaanpa, ettei monikaan, jos kukaan, häävieraista ole pieniä ryppyjä huomannut. :) Urakkasi on ollut kyllä valtava, ei voi kuin ihmetellä!

  Ps. Huomasin, että blogilistallasi on mun vanhan blogin osoite, jota en enää päivitä.. Uusi osoite löytyy nimen takaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Urakka oli kyllä valtava, kun oli niin paljon kaikkea muutakin hommaa. Minulla oli silti paljon auttajia, onneksi!

   Hyvä, kun huomautit tuosta blogisi uudesta osoitteesta!

   Poista
 2. Aivan ihana kakku! <3 Ja paljon onnea avioparille!

  VastaaPoista
 3. Suloinen kakku, herkät kukat saavat ihan silmät kostumaan :) Onnea kovasti elämäänne!
  t. -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nämä kukat on rakkaudella tehty :)

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3