maanantai 15. syyskuuta 2014

Cake pops: Masaliisakakkutikkarit

Kuva: Miikka Kiminki


Hääjuhlamme kahvitukseen teimme lähes kaikki tarjottavat itse. Minä tein kaasojeni avustuksella hääkakun ja vanhempani tekivät mansikkaisia vaniljajuustokakkuleivoksia sekä näitä ihanaakin ihanampia masaliisakakkutikkareita. Lisäksi äiti ja isä loihtivat gluteiinittomia herrasväen leipiä. Normaalit herrasväen leivät hankittiin leipomosta, samoin kuin jättikokoinen pullakranssimmekin.


Näihin kakkutikkareihin löysin ohjeen Kinuskikissan sivuilta. Vanhempani muokkasivat ohjetta oman masaliisamme mukaiseksi. Näiden cake popsien maku oli erittäin hurmaava! Ei tarvi kaukaa etsiä, että mistä nämä jauhopeukalon taidot on peritty!

Kakkutikkarit on koristeltu pienillä valkoisilla, kultaisilla ja hopeisilla nonparelleilla.

Kiitos äidille ja isälle tuhannesti vielä kaikesta hääavusta! Tarpeeksi emme pysty Eeron kanssa teitä kiittämään! <3 <3 <3

Kuva: Miikka Kiminki

2 kommenttia:

 1. Nämä on mulla aina vaan kokeiltavien listalla.. Jospa sitä vielä joskus innostuis.. :)
  Kauniita ja herkullisen näköisiä kakkutikkareita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kannattaa aivan ehdottomasti kokeilla! Aivan ihana ja hieman erilainen tapa tarjota kaikille niin tuttua masaliisaa :) Näistä kaikki kunnia kuuluu äidilleni ja isälleni, vaikka itse tuon idean netistä bongasin :)

   Häihin kun oli pakko saada masaliisaa, mutta muiden mielestä se olisi ollut liian tavallista, ja olivathan he ihan oikeassa siinä. Tämä idea tuli Kinuskikissan sivuille siis ihan kuin tilauksesta!

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3