maanantai 19. tammikuuta 2015

Neitoset joenrannalla - muumikakku kaksivuotiaallePienen Hildan kaksivuotisjuhliin haluttiin muumiaiheinen kakku ja sainkin Hildan äidiltä mallikuvan kakkua varten Suklaasydän-blogista. Kakusta tuli hyvin samanlainen kuin mallikuvasta, muutamia pieniä juttuja muutin, etten nyt ihan suoraa kopiota tekisi.


Tätä kakkua oli mukava työstää. Olen ennenkin tunnustanut olevani muumifani ja jotenkin myös näitä muumihahmoja on mukava muotoilla, vaikka ovatkin kaikessa yksinkertaisuudessaan aika monimutkaisia työstää. Kai se on niin, että mitä yksinkertaisempi muoto, niin sitä helpommin siinä huomaa virheitä. Muumeissa on myös se erikoisuus, että niitä ollaan totuttu katselemaan  tv-ruudulta kaksiulotteisina, joten kolmiulotteisena muumit tai niiskut näyttävät helposti omituisilta.

Tästä kakusta tuli kuitenkin ihanan raikas ja lapsellinen! Se on melko simppeli, mutta samalla siinä on paljon yksityiskohtia. Niiskuneidille ja Pikku Myylle annoin tälläkin kertaa hymyilevät ilmeet.

Hildan kakun täytteeksi tein pätkismoussen, joka sai raikkautta suomalaisista vadelmista. Kaikki kakun koristeet ja kakun päällinen ovat sokerimassaa.

Onnea vielä Hildalle! :)

3 kommenttia:

  1. Oih, miten kauniit värit kakussa. Upea silta!

    VastaaPoista
  2. Niin suloinen kakku! :) Muumit, ja ihan kaikki omin käsin muovailtavat hahmot on minusta niin tavattoman vaikeita saada onnistumaan.. Sinun hahmosi näyttävät kyllä ihan siltä miltä kuuluukin! :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! <3