sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ristiäiskakku pienelle NeelalleToinen kerta toden sanoo! Tämä kakku oli jo kolmas tämän tyylinen kakku, jonka olen tehnyt. Tällä kertaa joukkoon haluttiin kuitenkin myös lumihiutaleita talvista teemaa tuomaan. Lumihiutaleet onkin tehty sokeripitsimuotilla, muut koristeet ovat sokerimassaa.


Tämä kakku oli sillä tapaa erikoinen, että ensimmäistä kertaa kruusailin kakkuun vauvan nimen väärin. Kohta neljä vuotta kakkuja tehtyäni tapaus nolostutti minua kovasti. Asiaa helpotti se, että virhe oli helppo korjata. Olin nimittäin kirjoittanut vauvan kaksi viimeistä nimeä väärin päin. Uusia kirjaimia ei siis tarvinnut alkaa kyhäämään, vain siirtää nimet toiste päin. Mutta koska nämä kuvat on otettu ennen virheen huomaamista, niin vain viimeisessä kuvassa näkyy vauvan nimi oikeassa asussaan.

No, muuten kakku onnistui mielestäni hyvin. Aika täyteen se tuli, mutta yksinkertainen värimaailma antaa sen anteeksi. Kakun täytteeki tuli kinuskimousse ja murskattuja banaaneja. Päällinen pastavärillä värjättyä on sokerimassaa.


Onnea vielä koko perheelle pienestä tyttövauvasta, jonka nimi on siis Neela Sofia Tuulia! :)Vauvan nimeksi tuli siis Neela Sofia Tuulia :)

2 kommenttia:

  1. Näinkin voi käydä.. Onneksi tämä virhe oli helposti korjattavissa! :) Kakku on tosi kaunis. Paljon koristeita mutta kakku ei silti näytä liiaksi täyteen ahdetulta!

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! <3