sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kakku pienelle prinsessalle

Pienen tytön viisvuotisjuhlaan lähti tällainen prinsessakakku. Pari päivää sitten valmistunut kruunukoriste pääsi kakkuun kunniapaikalle ja sen kaveriksi laitoin vielä kolme vaaleanpunaista ruusua.

Koristeet on tehty kokonaan sokerimassasta.

Kuuden munan kakun välissä on mansikka- ja suklaamousset. Kermapursotukset on värjätty rosalla pastavärillä.

Suuresti onnea pienelle tytölle!


6 kommenttia:

 1. Olen tosi vaikuttunut kakuistasi ja niiden tyylitellyistä koristeluista, varsinkin kun en itse ole mikään sokerileipuri...tosi upea toi prinsessakruunu, olne itsekin miettinyt sellaisen tekemistä ja millä tavalla sen toteuttaisin ja sinun ideasi vaikuttaa ihan toteutuskelpoiselta vähän tumpelimmallekin leipurille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Kyllähän tuon kruunun kanssa joutui hieman vääntämään, mutta loppujen lopuksi on aika iisi homma. Ja sitten kun peruskruunu onnistuu niin voi alkaa kokeilemaan eri variaatioita siitä :)

   Poista
 2. Tosi hienoja koristeita ja kakkuja!! Oletko kokeillut pursottaa kruunua(tai muuta vastaavaa) millään tavalla? Entä ostatko tarvikkeet netistä vai löytyykö Porin seudulta jokin tarvikkeita myyvä kauppa?
  Terv. Satakuntalainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista :) En ole kokeillut pursottaa mitään koristeita, vaikkakin olen miettinyt esim. pikeeripursotuksella muotoiltavien koristeiden tekoa. Tykkään niin paljon muotoilla sokerimassasta kaiken!

   Porin seudulla on nykyään tosi kiva kakkutarviketarjonta. Sinooperissa ja Antti Airiolla on paljon erilaisia koristeita ja molempien liikkeiden valikoima on laajentunut viime vuoden lopulla hurjasti. Suurimman osan tarvikkeistani olen tilannut silti ihan netin välityksellä eri nettikaupoista. Suosikkikauppani on UllanUnelma. Joitakin tarvikkeita olen tilannut ihan Briteistä ja USAsta saakka. Alumiinisia kakkuvuokia pystyy tilaamaan Porin Metrotukun kautta ja sieltä löytyy myös kakkulaatikoita ja -alustoja huomattavasti halvemalla kuin muualta :) Ja sieltähän voi ostaa myös ilman yritystä, vaikka tuo sana "tukku" yrityksen nimessä vähän hämääkin :)

   Kakkutarvikkeiden kanssa kannattaa vertailla hintoja. Jotkut tuotteet ovat aivan eri hintaisia eri liikkeissä. Toivottavasti tästä metrivastauksestani oli sinulle jotain hyötyä! :)

   Poista
 3. Heippa! Ymmärsinkö nyt oikein, että Porin metrotukussa voi asioida yksityishenkilönä ilman tukkukorttia? :) Kakkulaatikoita ku ei tunnu mistään löytyvän täältä seudulta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsit ihan oikein :) Kassalla ne siellä kysyy, että mikä yritys ja sitten vain vastaat, että ei ole.

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3