perjantai 2. marraskuuta 2012

Leivontatuotteita Porissa

Kakkuvillitys on levinnyt vihdoin kunnolla myös tänne Poriin saakka!

Sinooperissa on monta hyllyllistä leivontatuotteita ja lisää on tulossa. Tänään kävin myös Antti Airiolla hakemassa uusia koristelutyökaluja, kun yksi perusvälineeni hajosi eilen. Oli ihanaa huomata, että myös Airioon on tullut lisää kakkutuotteita! Löysin sieltä myös kauan haaveissa olleen Wiltonin nauhaleikkurin.

Joku kahvila tjm voisi ottaa vielä nurkkaansa UllanUnelma pisteen :)

Ihanaa! Hyvä Pori! <3


6 kommenttia:

 1. Tuo oli kyllä hyvä että Confetti "laajensi" myös sinnepäin :)

  Kaunis ruusu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on hienoa, että nyt välineitä saa tarvittaessa haettua nopeallakin varoitusajalla ihan tuosta läheltä :)

   Poista
 2. En tiennytkään, että Porin Sinooperiin on tullut tällästä! Hyvä hyvä!

  Ihana blogi, löysin ID:n kautta.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Porin Sinooperiin ilmestyi pastavärejä ja muita pikkujuttuja vissiin tuossa kesän lopussa. Ja nyt niitä on tulossa sinne oikein kunnolla lisää. Eikä ole edes kamalan hintaisia! Vähän vaihtelee tuotteittain, että löytyykö se halvemmalla nettikaupasta vai Sinooperista/Airiolta :) Kannattaa Airiollakin käydä kurkkaamassa, siellä on paljon sellaista mitä Sinooperissa ei ole :)

   Poista
 3. Porissa on ollut Ullan Unelman liike vielä pari vuotta sitten Isolinnankadulla Filmtownin kanssa samassa rakennuksessa, mutta ilmeisesti vähäisen kysynnän takia liike lakkautettiin.. Tampereen Ullan Unelma on ilmeisesti myös lakkautettu eli enää ei ole kuin nettikauppa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Itseäni harmitti, kun kiinnostuin kakuista vasta noin kuukausi Porin UllanUnelman liikkeen sulkemisen jälkeen. Olen ymmärtänyt, että Tampereen liike oli kyllä kannattava, mutta Ulla Svenskillä on niin monta rautaa tulessa tällä hetkellä, että jostain oli luovuttava. Tämä on siis vain oma käsitykseni.

   UllanUnelman nettikauppa toimii kyllä niin hyvin, että itseäni ei ainakaan harmita Tampereen liikkeen jääminen pois :) Ja voipi olla, että piakkoin joku Porinkin liike tajuaa ottaa UllanUnelman tutteita myyntiin! :)

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3