perjantai 13. joulukuuta 2013

Pikkuveljen armeijakakku

Pikkuveljeni täytti jo melkein kuukausi sitten 20-vuotta. Hän on armeijassa, joten aikataulujen puitteissa hänen merkkipäiväänsä juhlittiin vasta noin viikko sitten.

Sain tehdä pikkuveljeni kakun ja tietysti siitä tehtiin armeijateemainen. Isäni antoi minulle linkit kakun koristeita varten. Koristeet ovat kokonaisuudessaan sokerimassaa.

Neljän munan kakku on täytetty suklaamoussella ja väleissä on myös sulatettua valkosuklaata ja mansikkamarmeladia. Kakun päällä on musta sokerimassalevy ja purostukset ovat pastavärillä värjättyä Flora vispiä.

Tuon mustan sokerimassalevyn kaulitseminen kävi ihan käsitreenistä, koska musta massa on jostain syystä todella todella kovaa vaivattavaa ja kaulittavaa. Suosittelen välttämään, jos vain pystyy :)

Onnea vielä (ei enää niin pienelle) pikkuveljelleni Matiakselle! <3


2 kommenttia:

  1. Mustan sokerimassan sijaan voisi ehkä käyttää Kick-patukoita tai hopeatoffeeta, jos ne sopii kakkuun maun puolesta? En osaa sanoa miten ne toimii, että pitääkö sulattaa lämmittämällä ensin tms... Kokeile joskus ja kerro miten kävi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulenpa, että tuolla tekniikalla saisi nähdä vielä enemmän vaivaa kauniin lopputuloksen aikaansaamiseksi. Mielenkiintoinen ehdotus silti :)

      Poista

Kommentoi rohkeasti! <3