tiistai 28. helmikuuta 2012

Ensimmäinen lastenkakku Hello Kittyn koristamana

Sain kunnian tehdä serkkuni pienelle tytölle syntymäpäiväkakut.


Kakkuihin toivottiin juuri Hello Kitty -hahmoa, mutta serkkuni tuumaili, että se olisi parempi olla irtonainen koriste. Pikkutyttö kun on niin armoton Hello Kitty fani, että olisi voinut tulla itku, jos olisi tarvinnut leikata Kittyn naamaa :D Oli siis parempi, että koriste oli sellainen jonka sai otettua tarvittaessa käteenkin.

Muita toivomuksia kakkuihin oli kukat ja rusetit. Muuten sain vapaat kädet koristeiden määrän ja sommitteluiden suhteen. Hello Kitty -koristeita tilattiin Ullan Unelmasta vain yksi, koska kakkuja oli kerrallaan vain yksi pöydällä, joten koristeen pystyi siirtämään helposti uuteen kakkuun, toisen loputtua.


Tähän kakkuun tein pursotuksia ekaa kertaa elämässäni. Tai no tietysti olin normaalilla tähtipää tyllalla pursotellut ennenkin, mutta lehti- ja korinpohjatylla olivat minulle uusia tuttavuuksia. Innoitukset pursotuksiin sain jälleen kerran Open Cafe -blogista.


En tiedä miksi, mutta minulla on aina suuria vaikeuksia noiden kirjaimien ja numeroiden kanssa. Vaikka olen etsinyt netistä oikean tavan tehdä niitä. Kirjaimet menevät kokoajan rikki, kun yritän napauttaa niitä irti muotista, ärsyttävää!
Näitä kakkuja oli mukavaa ja jännittävää tehdä. Ja olen ylpeä lopputuloksesta.
Rusetit onnistuivat hyvin parin yrityksen jälkeen. Koristeet ovat sokerimassaa.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Nuo pursotukset tuovat mukavaa eloa kakkuun, ei näytä niin keinotekoisilta :) -sini-

    VastaaPoista
  3. Sori, sähläilen vähän. Mut on kyllä kauniita kakkuja! Vaikka onkin lapselle tehty, voisin hyvin ottaa omaankin synttäripöytään tollasen. Soittelen sitten heinäkuussa asiasta tarkemmin (kakkuun sitten teksti Paula 26v) ;)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! <3