maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kiitoskakku opettajalle

Olen käynyt tänä keväänä Porin kansalaisopiston vaatekurssilla. Tein kurssilla itselleni onnistuneen mekon, mistä iso kiitos kuuluu loistavalle kurssinohjaajalle Mervi Koskiselle. Kurssilla oli muutenkin todella mukavaa käydä ja toivottavasti ehdin jatkaa ompelua Mervin opetuksessa syksylläkin!

Merviä halusin muistaa kurssin päättyessä milläs muulla kuin kakulla. En taida enää mitään muuta tapaa tietääkään :)

Tämä kesäinen neljän munan kakku on täytetty valkosuklaamoussella ja päälystetty sokerimassalla. Kaikki koristeet ovat sokerimassaa ja kakku on gluteiiniton ja vähälaktoosinen.


Kiitos vielä Merville ja kaikille kurssilaisille!


4 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi ensinnäkin osallistumisesta kurssille. Oli mukavaa saada uusi, nuori kurssilainen mukaan. Ja toivottavasti intoa riittää syksylläkin.Ja KIITOS ihanasta kakusta, jota saimme tänään nauttia niin silmällä kuin suullakin:). Kakkusi oli todella hyvää; siinä voisi olla sinulle toinenkin ammatti! Kakun kruunasi vielä ne aiheeseen sopivat nappikoristeet, joita kuvassa ei taida olla näkyvissä.

  Kiitoshalauksin Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kehuista :) Napit tosiaan jäivät näistä kuvista pois. Tajusin laittaa ne kakun ympärille vasta silloin paikan päällä.

   Toivottavasti ehdin vielä syksyn kursseille ja yritän puhua ystäviänikin osallistumaan! Intoa kyllä riittäisi silloinkin!

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3