tiistai 3. syyskuuta 2013

Intensiivinen suklaamousse

Tässä moussessa suklaan maku on niin voimakas, että se kaipaa kaverikseen marjoja tai pehmeän makuista marjamoussea. Maku ehkä myös miellyttää enemmänkin aikuisia kuin lapsia. Tämä määrä riittää halkaisijaltaan 26cm olevan kakun yhteen väliin.


Tarvitset

300g tummaa suklaata (70%)
250g maustamatonta tuorejuustoa
1,5dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2 kananmunankeltuaista
3dl kermaa
2 liivatelehteä


Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. (Tumma suklaa kestää hyvin lämpöä, joten sen voi sulattaa huoletta mikrossakin.) Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita keskenään tuorejuusto, sokerit ja kananmunankeltuaiset. Sekoita suklaa tuorejuustoseokseen. Sulata liivatteet vesitilkkaan ja lisää tuorejuusto-suklaaseokseen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita mousseen varovasti käännellen.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olet laittanut kakkujen täyteiden reseptejä. Täyttypä kokeilla joskus omiinkin kakkuihin. Kiitos myös ihastuttavasta blogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut jo kauan tarkoitus laittaa näitä tänne. Moni täyte puuttuu vielä, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee :)

      Poista

Kommentoi rohkeasti! <3