tiistai 11. maaliskuuta 2014

Tarvitaanko kukkatutoriaaleja?Tässä pitämilleni kakunkoristelukursseille tekemäni mallikukat. Kukat ovat tehty kokonaisuudessaan sokerimassasta, jota olen värjännyt pastaväreillä. Kukat on sävytetty tomuväreillä.

Kovasti kursseilla ehdoteltiin, että tekisin ohjeita myös tänne blogiini. Ajatus on pyörinyt jo pidemmän aikaa omassakin päässäni, mutta en vain ole löytänyt moiselle aikaa.

Nyt kysynkin lukijoideni mielipidettä. Ovatko nettien kukkatutoriaalit mielestänne auttavia? Entä onko niitä jo tarpeeksi ja millainen kukkatutoriaali on mielestänne paras?


5 kommenttia:

 1. Tuohon pioniin olisi kiva saada tutoriaali :) Ja jos osaat/ olet kokeillut kakun kuorruttamista näin, niin siihen myös :)

  http://thecakeblog.com/wp-content/uploads/2012/10/pink_ombre_ruffles_2.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! En ole vielä tuollaista kakkua tehnyt, mutta on ollut kyllä mielessä! Saa aika yksinkertaisella tekniikalla tosi upean näköisen kakun. Kakun kuorruttamisesta on vaan aika vaikea tehdä tutoriaaleja.

   Poista
 2. kukkatutoriaalit kehiin vaan!! :)

  VastaaPoista
 3. Todellakin tarvii! :D Tutoriaalit on kivoja. Niitä kun katsoo ja tutkii, niin on paljon varmempi olo lähteä tekemään! :)

  VastaaPoista
 4. Ehkä olisi siis aika alkaa työstämään tutoriaaleja! Kiitos kommenteista!

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! <3