maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kiitos kaikille oppilailleni!Viimeisinä kahtena viikkona olen toiminut hyvin pitkälti mukavuusalueeni ulkopuolella – opettajan roolissa.

Opetin kakkujen koristelua Porin Otsolan kansalaisopistossa ja sen lisäksi minua pyydettiin vielä polttariporukan mukaan opettamaan tulevalle morsiamelle sokerimassakoristeiden tekoa.

En ollut ennen kuvitellutkaan tekeväni mitään tämän kaltaista! Kun minua alkuvuodesta pyydettiin Otsolaan kurssia pitämään, harkitsin hetken kieltäytyväni, mutta sitten päätin ottaa haasteen vastaan. Kakkukursseja piti olla aluksi vain yksi, mutta ilmoittautumisten alettua minua pyydettiin pitämään kursseja kahdelle ryhmälle, sillä ilmottautuneiden määrä oli niin suuri. Hengitin kerran syvään ja suostuin pyyntöön.

Ajattelin, että kunhan selviän niistä kahdesta kurssista niin se saa sitten riittää. Mutta ei kahta, ilman kolmatta. Noin kuukausi ennen kurssien alkua nuori nainen otti minuun yhteyttä ja pyysi minua polttareihin opettamaan kakkukoristeiden tekoa. Pyyntö tuntui pieneltä kakkukurssien rinnalla ja suostuin siihen hymyssä suin.

Nyt kaikki opit on jaettu ja päällimmäisenä itselläni jäi viikonlopuista hyvä mieli. Jos pystyisin menemään ajassa taaksepäin, muuttaisin kyllä joitakin asioita opetuksessani ja myös kurssin sisällössä.

Toivon kuitenkin, että kurssilaiseni tunsivat oppivansa ja saivat kurssista rohkeutta harrastuksen jatkamiseen!


Kiitos vielä kaikille kurssilaisilleni mukavista koristeluhetkistä!!!

4 kommenttia:

 1. Kiitos mukavasta ja opettavaisesta kurssista. Paljon tuli tietoa ja taitoa lisää, näillä opeilla on hyvä jatkaa. Mukavaa olisi, jos syksyllä olisi mahdollista saada joku uusi leivontakurssi..:)
  Ei sitä kurssilla huomannut, että toimeit mukavuusalueesi ulkopuolella. Ainahan sitä itse huomaa tekemisisään parantamisen varaa, mutta minä olin ainakin tyytyväinen kurssinsisältöön. Joten iso kiitos sinulle..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että viihdyit kurssilla! Mielelläni itsekin pitäisin tällaista kurssia uudestaan :)
   Hyvää kevättä sinulle!

   Poista
 2. Iso kiitos myös minulta. Hienosti meni kurssi ensikertalaisen pitämäksi ja kun luokkatilakin oli vähän haasteellinen, niin voit taputtaa kyllä itseäsi selkään. Hyviä niksejä tuli ja tietoa paljon, mutta sopivasti. Ja kun minutkin sait oppimaan tekemään 'ruusupionin', niin KIITOS.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Tuire! Hyvinhän me siellä ompeluluokassakin pärjättiin, vaikka eihän se nyt mikään ihanteellinen tila ollut. Hienoa, että pidit kurssista!

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3