maanantai 17. marraskuuta 2014

Sydämiä, pitsiä, glitteriä ja vaaleanpunaista - prinsessakakun abc!Pienten tyttöjen prinsessa-teemaisillä kakuilla on lupa, ja lähes vaatimus, vetää överit vaaleanpunaisesta. Näiden kakkujen koristelussa on tarkoitus leikitellä. Ne saavat olla niin supertyttömäisiä kuin kakku vaan voi olla.


Kun minulta pyydettiin jälleen prinsessakakkua, päätin tehdä sen tällä kertaa hopeisella ja hieman pelkistetymmällä kruunulla kuin viimeksi. Viimeksihän kakun päälle tuli kultainen kruunu. No, tähän kakkuun tahdoin hopeaa, sillä se on mielestäni kultaa tyttömäisempää. Kakun koristeluun sain vapaat kädet. Suhteellisen kiireisen aikataulun takia, en ehtinyt hirveämmin koristeiden teossa kikkailemaan. Lisäksi kakusta oli tulossa suhteellisen pieni, joten eihän siihen ihan hurjasti koristeita mahdukaan.

Päätinkin kokeilla tähän kakkuun jotakin uusista pitsimatoistani ja päädyin tähän ihastuttavaan aaltoilevaan kukkaunelmaan. Mittailin pitsin kanssa, että kakun koristeille jäävä tila ei ole mikään hirveän suuri, joten tällä kertaa kakkuun tuli vain kruunu ja tuollainen pieni sokerimassakaulaketju - tietysti vaaleanpunaisella timantilla!

Täytteeksi tähän prinsessaunelmaan tuli banaani- ja suklaamousset. Kaikki koristeet ovat sokerimassaa ja kakku on myös päällystetty pastavärillä värjätyllä sokerimassalla.

Onnea vielä neljävuotiaalle Miljalle!!!
2 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! <3