tiistai 2. helmikuuta 2016

Äitiysloma alkakoon - Työkavereita kuuluu kiittää kullanhohtoisella kakulla
Olen viimeiset neljä vuotta työskennellyt kotikaupunkini sanomalehdessä erilaisilla määräaikaisilla sopimuksilla. Nyt yksi niistä sopimuksista loppui ja en edes pyytänyt sille jatkoa, sillä huhtikuussa meille tulee vauva.


Viime viikon perjantaina vietin siis toivottavasti vain väliaikaisesti viimeistä työpäivääni. Silloin moni työkaveri oli sairaana kotona, joten päätin viedä työpaikalle kakkua vasta eilen maanantaina. Tahdoin, että kakku on näyttävä ja monikerroksinen. Valitsin kakkuun lempivärejäni, eli kultaa, valkoista ja hempeää mintunvihreää.

Kakku on leivottu gluteiinittomilla jauhoilla ja sen sisällä on vähälaktoosista vaniljamoussea. Moussea piristin sukulaisilta saaduilla mustikoilla ja omien vanhempieni takapihalta kerätyillä punaherukoilla. Kakun päällinen on sokerimassaa.

Kakku sai kultapinnan kahdella erivärisellä syötävällä kultamaalilla sekä syötävällä kultasuihkeella. Kakun alaosaan suihkautin vielä syötävää helmiäissuihketta. Kukkakoriste on tehty gumpaste-massalla. Se on kakun ainoa osa, jota ei kannata syöd, sillä kukan terälehdet on koottu yhteen kukkalankojen avulla :)

Kiitos vielä kaikille työkavereilleni! Teitä tulee ikävä! <3
6 kommenttia:

 1. Ohhoh, wau mikä kiitoskakku! Ja onnittelut pienestä tulokkaasta! :) Sun kirjoituksia on ollut lehdestä mukava lukea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Toivottavasti pääsen lehteen takaisin sitten jossain vaiheessa :):)

   Poista
 2. Todella kaunis kakku! Onneksi olkoon tulevasta perheenlisäyksestä <3

  VastaaPoista
 3. Kakku on aivan upea, en ole ikinä nähnyt tuollaista. Olen eka kertaa sun blogissakin ja kkkiityin heti lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vastavierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin kurkkaamassa blogiasi. Sinulla on kaunis koti ja ihana koira! :)

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3