tiistai 18. lokakuuta 2016

Kolmen suklaan juustokakku valuvalla ganachellaTyttäreni hyvin pienimuotoisiin puolivuotisjuhliin tein kaksi erilaista pientä kakkua, sillä en osannut valita täytteitä vain yhteen kakkuun. Tein myös itse marenkeja, jotka pääsivät koristamaan tätä suklaista unelmakakkua eli kolmen suklaan juustokakkua.


Tummaa suklaata kakusta löytyy mehevästä suklaapohjasta (Pullahiiren ohje) ja valuvasta suklaaganachesta. Täytekerrokset ovat maito- ja valkosuklaamousseja. Kakkuun tein vielä mansikkaisen sydämen ihan kaupasta ostetulla mansikkamarmeladilla. Tarkoitus oli hakea tuoreita mansikoita REKOsta, mutta kaiken muun ohella tajusin, ettei sille olisi aikaa. Eikä se lopulta haitannut. Mansikkamarmeladi sopi tähän suklaaöverikakkuun oikeinkin hyvin. Olihan kakku kokonaisuudessaan erittäin makea, mutta juhlapöydässä ei kahden kakun lisäksi ollut tarjolla kuin äitini ja isäni tekemää pullaa.

Itse rakastuin tämän kakun makuun kertaheitolla ja teen sitä ehdottomasti vielä usein. Marenkejakin tulee tehtyä liian harvoin, mahtaako vaivattomampaa herkkua löytyäkään?

Nuo metallihohtoisen pallot kakun päällä ovat muuten suklaakuorrutteisia lakritsipalloja. Ne pääsivät kakun päälle puhtaasti ulkonäkösyistä!
Toisesta kakusta teen blogipäivityksen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! <3