maanantai 23. marraskuuta 2015

Jälleen kierrekakkua isän kunniaksi



Kysyin isältäni jo hyvissä ajoin, että minkä makuisen kakun hän haluaisi isäinpäiväpöytään. Tiesin jo silloin, että viikosta tulisi kiireinen, joten ehdotin isälle, että tänä vuonna syötäisiin juustokakkua. Ehdotus kelpasi hyvinkin ja makutoiveeksi muodostui valkosuklaa.


Päätin yhdistää valkosuklaa-tuorejuustomousseen, jotain raikasta ja myös jotain vahvempaa makua. Päädyinkin jälleen tekemään juustokakkuun tällaisen brownie-pohjan, jota olen tehnyt pariin otteeseen ennenkin. Raikkaus tuli makeuttamattomasta mansikkamehusta tehdystä kiilteestä. Makeaksi sydämeksi hautasin valkosuklaamoussen alle muutaman ruokalusikallisen mansikkamarmeladia.

Kakusta tulikin todella makea, mutta se kelpasi meille. Jopa oma mieheni piti kakun  mausta, vaikka hän yleensä ei pidä hyvin makeista makuyhdistelmistä.

Omasta mielestäni kakun ehdoton paras kohta oli tuo mansikkakiille. Tein sen satakuntalaisesta mansikkamehusta, joka on tehty aidoista suomalaisista mansikoista.

Suklaakierteet on tehty valkoisilla Candy Meltseillä.

<3 <3 <3 Onnea vielä isälle! <3 <3 <3






4 kommenttia:

  1. Oi ,tuota browniepohjaa en olekaan muistanut vielä kokeilla juustokakkuun, vaikka onkin ollut jo pitkään kokeiltavien listalla. Kuulostaa kyllä hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Brownie-pohja sopii kyllä todella hyvin juustokakun pohjaksi. On täyteläinen ja mehevä :)

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia mielettömän herkullisen näköisestä kakusta <3

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! <3