lauantai 24. maaliskuuta 2012

Tili tuli, tili meni

Taas tuli tilailtua kaikkia uusia ja ihania kakkujuttuja! :) Tilasin juttuja vakkaripaikastani eli UllanUnelmasta ja niinkin kaukaa kuin New Yorkin NY Cakesta, josta sain tietää Open Cafen kautta. Kiitos opelle! :)

Laittelen tilauksistani sitten kuvia, kun ne saapuvat.

Ja tänään kävin myös hakemassa uudet Heirol -merkkiset alumiinivuoat Porin MetroTukusta.
Tilasin kaksi 26cm halkaisijaltaan olevaa pyöreää kakkuvuokaa ja yhden 25x35cm kokoisen suorakulmion muotoisen vuoan. Tuossa suorakulmiovuoassa nuo reunat ovat pyöreät, josta en niinkään tykkää, mutta ajattelin vain leikata kakun sivuista sitten hieman pois, että saan kulmista terävemmät. Menee varmaan vähä taiteiluksi, mutten löytänyt kunnollista teräväkulmaista vuokaa.

Täytyisi varmaan kokeilla sellaista reunavuokaa sitten joskus :)

Tässä uudet vuokani :)
Vähän aikaa sitten tein tilauksen myös Have Your Cake & Eat It -liikkeestä Briteistä ja sain tuotteet tällä viikolla. Tilasin vain vähän juttuja, että säästyin pienillä postikuluilla :)

Olin tuota Karen Daviesin vauvamuottia ja tuota lehtimuottia halunnut jo pidemmän aikaa ja löysin ne melko halvalla tuolta. Noita pienejä tomuvärejä lisäilin koriin sitten sen verran, että postikulut pysyivät alle kympissä :)
Nyt on ollut vähän hiljaisempaa kakkujen teon puolella, mutta ensi kuun alkupuolella saan taas tehdä kakkuja ainakin ristiäisiin ja kahteen eri 2-vuotisjuhliin. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! <3