Yksi pikkukukkanen rikkoutui, mutta ei voi mitään :)
Päädyin tässä kakussa tällaiseen yksinkertaiseen värimaailmaan.
Sivuille tulleet pursotukset onnistuivat hyvin, mutta päällimmäiset eivät olleet niin hyviä. Olisi pitänyt vain suosiolla vatkata päällimmäisiä varten uutta kermaa. |
Vaaleanpunaiset kukat luovat kivaa kontrastia valkoiselle. |
Ruusuissa alkaa olla vihdoin tekniikka kohdallaan :) |
Sivupursotukset näyttävät kivalta. |
Täytteenä kakussa on vadelmamousse, jossa on rouhittuna Fazerin sinistä suklaata joukossa.
Vadelmamousse
2,5 dl flora vispiä
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g (pakaste)vadelmia / vadelmahilloa
3 liivatetta
Vaahdota Flora vispi ja vaniljakastike vaahdoksi (erikseen).
Lisää vadelmat vaniljakastikkeen joukkoon ennen kuin olet vaahdottanut sen loppuun saakka. Yhdistä Flora vispiin. (Voit myös jättää osan vadelmista kokonaisiksi). Ne jotka eivät halua mousseen siemeniä, niin voivat soseuttaa vadelmat erikseen ja lisätä ne vaahtoihin siivilän kautta.
Kuumenna tilkka vettä kattilassa ja sulata siihen kylmässä vedessä lionneet liivatteet. Kaada liivateneste ohuena vanana mousseen ja sekoita kunnolla.
Moussea voit makeuttaa halutessasi vaikka tomusokerilla ja voit myös lisätä siihen tilkan sitruunamehua raikkautta tuomaan.
Lisää lopuksi pieneksi puruksi paloiteltu suklaa.
Isäsi mainisti töissä blogistasi, joten utelias tuli heti vierailulle.. :) Kivalta näyttää tuotoksesi, ja noista ruusuista olen kyllä kateellinen; itse en niitä saa vieläkään onnistumaan, tosin ehkä en ole niin kovin ahkerasti harjoitellutkaan.. Lisäsin blogisi linkkilistalleni, toivottavasti sopii?
VastaaPoistaKiitos kehuista! Itse tykkään tehdä ruusut nykyään terälehti kerrallaan. Silloin saa mielestäni parempaa jälkeä. Ja tietysti sopii tuo linkkilista juttu :)
VastaaPoista