Tällaiset hääkakut lähtivät komean hääparin lauantain juhlapöytään!
Suklaajuustokakut on valmistettu kahdesta eri suklaasta, fazerin sinisestä ja tummasta leivontasuklaasta.
Reseptiin otin neuvoja Mau!kas ruokablogin kolmen suklaan juustokakku -ohjeesta. Jätin ohjeesta valkosuklaakerroksen pois, käytin eri suklaita ja kokeilukakun perusteella lisäilin maitosuklaamassaan enemmän Fazerin sinistä.
Pohja on digestive keksiä. Suklaakerrosten välissä on tuoreita vadelmia.
Paljon onnea upealle parille yhteiseen arkeen!
Ja kiitos heille siitä, että luottivat minulle näin tärkeän tehtävän!
Kauniit ja tyylikkäät kakut!
VastaaPoistaTodella upeita kakkuja!
VastaaPoistaSaanko kysyä, että millä ohjeella teit?
Olen etsinyt hyvää juustokakun ohjetta ja tämä kiinnostaisi, kun mukana on suklaatakin! :) Meidän nuorimmaisella on ristiäiset kolmen viikon päästä ja sinne haluaisin tehdä myös juustokakun.
Kiitos molemmille kehuista! Nämä olivat ihka ensimmäiset hääkakkuni ja pakko myöntää, että kyllä jännitti! :)
VastaaPoistaKakkuihin lainasin Mau!kas ruokablogin ohjetta: http://miumaumaukas.blogspot.fi/2010/03/kolmen-suklaan-juustokakku.html
Tosin muokkasin ohjetta hieman lisäämällä maitosuklaan määrää ja käyttämällä tummansuklaan kerrokseen noin 40% leivontasuklaata.
Kiitos paljon! Saas nähdä millainen kakun saan aikaan, kun en mikään maailman paras leipuri ole ;)
VastaaPoistaUpeat kakut!! Oikein vesi herahtaa kielelle, kun ei aikoihin ole tullut leivottua oikein mitään suklaapiirakkaa kummempaa!! :)
VastaaPoistaKiitos kiitos! :) Itse olen yleensä tehnyt suklaajuustokakusta liivatetonta versiota, joka menee pakkaseen. Täytyy sitäkin kokeilla vielä tässä kesän aikana.
VastaaPoista