perjantai 17. elokuuta 2012

Pinkkejä neilikoita hääjuhlaan

Sain kunnian tehdä hääkakkuja tuttuni tärkeälle päivälle. Hän halusi häihinsä suklaajuustokakkuja. Pohdinnan ja hieman epäonnistuneiden yritysten jälkeen päätimme olla päällystämättä kakkua mitenkään, vaikka suklaan ruskea väri ei kuulunut häiden teemaväreihin.

Morsiammen kimppu oli tehty valkoisista neilikoista, mutta heidän juhliensa väreihin kuului myös pinkki ja musta. Tämän takia kakkujen päälle haluttiin juuri neilikoita ja niiden väriksi valittiin pinkki, joka sopii hyvin muuten suklaanruskean väriseen kakkuun.

Lehdet tein tässä tapauksessa mustiksi, koska toki aidomman näköiset vihreät lehdet olisivat tehneet kakusta liian räikeän. Mustat lehdet kunnioittivat enemmän häiden teemaväritystä.

Neilikoita oli mukavan haastava vääntää. Hirveästi niissä ei eroa huomaa, mutta kyllä niiden muotoilu tuntui helpommalta viimeistään yhdeksännen neilikan kohdalla :)Kukat ovat värjättyä sokerimassaa ja lehdet ovat värjätyn sokerimassan ja mustan marsipaanin sekoitusta. Päällä tietysti hieman kimallusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! <3