perjantai 3. elokuuta 2012

Kakku rapujuhliin

Rapu- ja lumme-koristeet päätyivät koristamaan valkoisella sokerimassalla päällystettyä kakkua.

Viiden munan kakussa on sisällä mansikoita ja valkosuklaamoussea ja se on valmistettu pähkinäallergia huomioon ottaen.

Kakun päällä oleva sokerimassa on tällä kertaa pelkästään Dr. Oetkerin sokerimassaa. Yleensä käytän päällysteissä puolet Dr. Oetkeriä ja puolet Confettin vaahtokarkin makuista kaulintamassaa. Näin massan koostumus on parempi ja sitä on helpompi käsitellä. Confettin kaulintama saattaa kuitenkin sisältää pähkinää, joten nyt en voinut sitä käyttää.

Henk.koht. tuo Dr. Oetkerin massa on yksinään melko huonoa. Confettin kaulintamassa taas on melko sitkeää, joten siksi näiden kahden massan sekoitus on mielestäni paras.


Tässä kuvassa näkyy parhaiten tuo hieman epätasainen reuna, jota on vaikeampi hallita käyttämällä pelkkää Dr. Oetker sokerimassaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! <3