tiistai 7. lokakuuta 2014

Yksinkertainen kakku ruusupursotuksellaMieheni Eero juhlisti kuukausi sitten syntymäpäiviään ja tein hänelle töihin kinuskimoussetäytteisen kakun. Kinuskimoussen kaveriksi kakkuun tuli punaisia viinimarjoja.

Eero ei oikein tykkää sokerimassasta. Hänestä se on kuulemma liian makeaa. (Mitä? :D ) Mutta koska toisen makua täytyy tietysti kunnioittaa niin miekkoseni sai siis viedä töihin kermapäällysteisen kakun.


Minulla oli Eeron syntymäpäiväviikolla todella kiire, joten en ehtinyt tehdä kakkuun sen suurempia koristeita. Päätinkin, että rakkaan kermapäällysteinen syntymäpäiväkakku on mainio tilaisuus kokeilla tätä ruusupursotusta. Tein siis tämänlaista pursotusta ensimmäistä kertaa koko kakun päälle, toki olen pursotusta jo hieman ennen kokeillut. Ennen pursottamista värjäsin kermaa ihan hitusen kinuskisemman väriseksi.

Pidän tästä pursotustyylistä kyllä paljon! Täytyy jossain vaiheessa tehdä todella korkea kakku ja pursottaa tällä tyylillä siihen liukuvärjäys :)

Mitäs mieltä te lukijat olette eri pursotustyyleistä? Mikä on lempparinne?

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja yksinkertainen pursotus. Minun lempparipursotus on lehtityllalla tehty "röyhelö". Sekin on oikein kaunis onnistuessaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itsekin pidän paljon juurikin lehtityllalla tehdyistä röyhelöistä! :)

      Poista

Kommentoi rohkeasti! <3