sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Ristiäiskakku, joka olikin myös hääkakkuKesällä sain jälleen uuden serkun, kun setäni ja hänen kihlattunsa toinen poikavauva syntyi. Setäni pyysi minulta ristiäiskakkua tuoreen poikansa ristiäisjuhliin. Tein kakun myös vauvan isoveljelle, joten en tietenkään kieltäytynyt tämänkään nyytin juhlapäivän makeuttamisesta.


Tähän kakkuun toivottiin samoja täytteitä kuin meidän hääkakussamme oli. Tämä sopi tilaisuuteen hyvin, sillä nämä ristiäiset olivat samalla myös setäni ja hänen nykyisen vaimonsa häät. Yllätyshäät eivät ihan kaikille yllätys olleet. Meidän "epäilymme" heräsivät, kun ristiäiset sijoittuivat tällä kertaa kirkkoon, vaikka isovelikin oli ristitty kotosalla. Minunkin äitini oli jopa hankkinut parille häälahjan!

Hääkakkuni täytteet (vaniljamousse ja kinuskimousse, vadelmilla sekä mustikoilla) saanut ristiäiskakku ei ihan hääkakulta kuitenkaan näyttänyt. Se oli kuitenkin tehty hääparin toiveiden mukaan. Sokerimassapäällysteinen kakku sai näin koristeeksi sokerimassaisen nallen ja sokeriset jalanjäljet. Ja tietysti pari sokerikukkaa. Minusta tuntuu, etten osaa enää tehdä kakkuja ilman kukkia :D

Onnea vielä pienelle serkulleni ja tuoreelle avioparille!

2 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! <3