maanantai 12. lokakuuta 2015

Poni, kukkia ja perhosia - hempeä kakku pienelle tytölleKolme vuotta täyttävän tytön syntymäpäiväkakkuun haluttiin tällä kertaa poni juhlaa koristamaan. Toive oli tytön oma ja se oli kuulemma ehdoton! Tyttönen myös itse halusi kakun olevan liilan sävyinen.


Tällaista kakkua siis lähdettiin toteuttamaan. My Little Pony -ponien inspiroiman ponihahmon ympärille tehtiin kaveriksi vielä hempeitä kukkasia ja perhosia. Otin vapauden tehdä ponin harjan ja hieman myös muita yksityiskohtia vaaleanpunaisella, ettei kakku jäisi ihan yksiväriseksi.

Sokerimassakakusta tämän kakun syöjäkunta ei tykkää, joten kakkuun tein kauniit ruusupursotukset. Ne sopivat mielestäni niin aikuisten kuin lasten kakkuihin. Kakun päällinen kuitenkin on sokerimassaa, jotta hennot koristeet pysyisivät kakun päällä kauniina. Kerma kun tohtii sulattaa ne vetiseksi mössöksi. Tämän liilan kakun sisällöksi valittiin suklaamousse ja mansikoita. Aika ihana yhdistelmä!

Tätä kakkua oli mukava tehdä, ja varsinkin tuon ponin muotoilu toi hymyn huulille. Ponit kuuluivat pienenä myös omiin lempileluihini.


Paljon onnea vielä poneja rakastavalle synttärisankarille! <3


2 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! <3