lauantai 4. helmikuuta 2017

Tomuväriä ja glitteriä: Taianomainen galaxi-kakkuJulkaisin jo ennestään blogipäivityksen Einon Star Wars -kakusta, mutta halusin vielä palata tähän kakun pohjaan, joka on yksi onnistuneimmista kakuistani ikinä. Marmoripintaisia sokerimassakakkuja on tullut tehtyä ennenkin, ja tämänkin kakun koristelu lähti liikkeelle marmoroinnista.
Käytin kakun sokerimassapäällysteessä viittä eri väristä sokerimassapötköä. Neljää eri sinistä, eri tummuusasteilla aina mustansinisestä turkoosiin. Lisäksi massassa on mustaa sokerimassaa. Nämä  massat pyöritin pitkiksi pötköiksi ja sekoitetin kevyesti keskenään. Marmoripinnan teossa olennaista on, että eri värit eivät sekoitu liikaa. Häilyvät värinvaihtelut saa aikaan sitten kaulitsemalla.

Kun sokerimassa oli siloitettu kakun päälle sävytin sen eri sävyisillä Rainbow Dust -merkkisillä tomuväreillä ja saman mestan syötävällä glitterillä sekä Wiltonin valkoisella elintarvikevärillä tein kakkuun tähtisadetta.

Itse en ole tehnyt tätä kakkua vielä uudestaan, joten omaa tutoriaalia ei vielä ole, mutta tämän Youtube-tutoriaalin avulla pääset alkuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! <3