lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kaikki kakkutarvikkeeni tähän asti

Innostuin nyt ottamaan kuvat kaikista kakkujutuistani, joita olen tähän asti ehtinyt keräillä. Nyt kun miettin niin onhan näihin uponnut ihan hulluna rahaa :D

Jos en olisi töissä opiskelujen ohella, niin ei olisi kyllä ikinä ollut varaa näihin! :)


Tässä kaikki kukkamuottini :) Nuo hortenssia-muotit ostin eilen Porin Antti Airiolta.


Lehtimuotteja minulla ei ole vielä hirveän paljoa. Mutta lisää pitäisi tulla pian postista :)


Tässä kaikki muut muottini.


Muita sokerimassan kanssa käyttämiäni apuvälineitä :)


Tuo iso kaulin oli kyllä niin hyvä ostos. Ennen vanhasta kaulimesta jäi rumat kaulimisjäljet.


Tässä vähäiset kuviointiapuvälineeni :) Tuo Köynnös-kaulinta-alusta oli ihka ensimmäiseni ja tuon kukkakuviokaulimen ostin pari kuukautta sitten.Pursotuksen saloihin tutustuin ensimmäistä kertaa vasta tämän vuoden puolella ja tässä sitä varten ostamani tarvikkeet.


Ihka ensimmäiset kirjainmuottini. Näitä käytän kyllä melko vähän...


Ja lopuksi värit sun muut elintarvikkeet, joita käytän koristeluun. Tuo helmiäissuihke on ehdoton suosikkini! :)


Ja lisää pitäisi hankkia! Onneksi kesällä saa enemmän rahaa sitten kesätöistä ;)
4 kommenttia:

 1. Ensiviersilulla blogissasi (^^,) Onko A.Airiolla enemmänkin leivonta aiheista materiaalia myynnissä?

  VastaaPoista
 2. On siellä ihan mukavasti tavaraa, vaikkei läheskään yhtä hyvää valikoimaa, kuin jossain leivontatarvikekaupassa. Mutta ne vähät jota sieltä löytyy ei oo pahan hintasia.

  Sieltä löytyy joitakin kukka- ja lehtimuotteja, vuokia, kaulimia (myös kuvio, toi mun keraaminen kukkakuviokaulin on sieltä), joitakin pikkuvälineitä ja noi kaikki pursotusjuttuni olen ostanu just Airiolta. Siellä on kans jotain elintarvikevärejä ja värjättyä sokerimassaa, mutta niitä en ole ite kokeillut.
  Jne, jne.. :) Kannattaa kyllä käydä!

  VastaaPoista
 3. mitä tuolla sinisellä neliskulmaisella alustalla ja sen päällä olevilla piikeillä tehdään? tai sillä metallisella neliskulmaisella jutulla? :) olen vasta tutustumassa kakkujen koristeluun ja kaikki on niin uutta... :)

  VastaaPoista
 4. Sinisen alustan päällä voi muotoilla sokerimassakoristeita. (Esim. terälehtiin saada vähän eloa ja muotoa.) Yleensä käytän siihen tuota sinisen alusta alla olevaa valkoista alustaa, joka on samasta materiaalista. Sinistä alustaa käytän esim. ruusuja tehdessä. Tikun päässä olevan ruusun saa pidettyä pystyssä, kun tikun laittaa yhteen sinisen alustan reikään :)

  Päällä olevat tikut ovat ihan leipomistikkuja, joilla voi tarkistaa kakkupohjan kypsyyden ja tuo metallinen neliskulmainen on Wiltonin kakkunostin, jolla isommatkin kakut saa kivasti siirrettyä :)

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! <3