torstai 18. heinäkuuta 2013

Jazzkakku

Tällainen jazzkakku lähti äitini työkaverin kesäpöytään. Ulkonäköön ja koristeisiin sain aivan vapaat kädet ja lopputulos oli tämän näköinen. Kakussa ei niinkään ole jazzien hämyistä tunnelmaa. Kai Porin oma jazzfestivaali sitten herättää minussa kesäisempiä ja raikkaampia ajatuksia :)

Kakku on kolmen munan kakku ja sen täytteenä on baileys-vaniljamousse. Mousse on aivan ihanaa! Ensimmäiseksi maistuu terävähkö baileys ja lopulta suuhun jää vaniljan pehmeä maku.

Päällys ja koristeet ovat mitä muutakaan kuin sokerimassaa.

Kivoja jazzeja kaikille!


8 kommenttia:

 1. Liityin vasta lukijaksi ja täytyy sanoa että WAU! Aivan mahtavan näköisiä kakkuja! (Pst. olen jo koukussa blogiisi ja lukenut jo aikaisemmatkin postauksesi, hups :D ) Ihanaa, ihanaa, ihanaa, postauksia on todella kiva ja mielenkiintoinen lukea! Olet todella taitava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herran jestas mitä kehuja! Kiitos paljon Jenna! Päivä alkaa mitä parhaiten, kun sen aloittaa tällaisen kommentin lukemalla <3

   Poista
 2. Wau! Juhlava, kesäinen. Upea kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 3. Yhdyn edellisiin: teet todella taitavaa työtä - sanat eivät riitä kertomaan!
  Kesäterkuin Ella

  VastaaPoista
 4. ihana kakku! koko ajan löydän uusia ideoita omaan rippikakkuuni ;) ! saksofoni on oikein onnistunut ! olikohan kyseessä kenties tenorisaksofoni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä pakko myöntää, että minulla ei ole harmainta aavistusta mistä saksofonista otin mallia :D Kiitos kehuista!

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3