sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Valmistujaiskakku rakkaalle

Avomieheni, Eero, valmistui toukokuussa insinööriksi ja järjesti sukulaisilleen juhlat viime viikonloppuna.

Eero pyysi minua tekemään juhliin "perusmansikkakakun". Jälkikäteen toivoi täytteeksi kuitenkin kinuskimoussea :) Pääkakku on tehty 10 munan pohjaan ja täytetty kinuskimoussella ja mansikoilla. Varakakku on 3 munan pohja.

Onnea vielä rakas! <3




Varakakku.


6 kommenttia:

  1. Komeat kakut ja tuota viimeistä pääsin maistamaankin ja oli todella hyvää. =) Upeita kakkuja muutenkin olet tehnyt. Onnea vielä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos, kiitos! :D Oli ihan piristävää tehdä tällainen "tavallinen" kakku.

      Poista
  2. Moi Annika! Olen sun blogia kauan seurannut ja sitten yks kaunis kerta kone hajosi, eikä sitä saatu korjattua niin saatiin uusi tilalle. Vanhan koneen mukana meni suosikkikansio sen siliän tien... :/ Tänään päätin sut etsiä taas googlen avulla ja löysinkin onneksi! Olet "hukassa" ollessasi leiponut vaikka mitä ihanaa! :D Nyt liityin lukijaksikin niin pysyt tallessa ja linkitin sut mun blogiin! Onnea valmistumisen johdosta!
    T:Toinen porilainen kakkubloggaaja Taru :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Taru! Ihanaa kuulla tuollaista! :D

      Nyt kesällä on ollut bloginkin puolella hiljaisempaa, kun ei oikein ole kenelläkään kakkutarvetta ja ei viitsi itsellekään kokoajan tehdä ;) Käväsin kurkkaamassa blogiasi ja ihania kakkuja teet itsekin. Varsinkin nuo voileipäkakut. Niin hyvännäkösiä! Jatka samaan malliin! :)

      Poista
  3. Oi, selailin blogiasi ja se on täynnä aivan ihastuttavia ja kauniita kakkuja! :) Täytyy toistekin tulla käymään blogissasi.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! <3