sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Lampaista ja ilmapalloista, niistä on pienien poikien kakut tehty!Tälle pienelle hymypojalle olen tehnyt kakun ennenkin. Viime vuonna Mörkö-kakku lähti Einon kekkereihin ja tänä vuonna toiveena oli Late Lammas -kakku.


Minun on pakko tunnustaa, että vaikka ikää minulla on jo reilut 25-vuotta, niin herättyäni laitan aina TV2:n päälle ja katselen sieltä Muumilaakson tarinoita ja Late Lammasta, samalla kun meikkaan ja syön aamupalaa. Turhaa siis koittaakaan sanoilla kuvailla, kuinka mukavaa on tehdä tälle Eino-pojalle aina synttärikakkuja! Pojalla on selvästikin tosi hyvä maku :D

Viime vuoden Mörkö-kakusta tuli muotokakku, ja tänä vuonna päädyimme suunnitelmissa tällaiseen "peruskakkuun". Siten saimme kakkuun paljon enemmän yksityiskohtia.

Halusin tehdä kakusta värikkään ja varmasti 3-vuotiasta poikaa miellyttävän ja päädyin sitten näihin ilmapalloihin. Kaikki kakun koristeet on tehty sokerimassasta.

Kuuden munan kakun välissä on kinuskimousse, jonka joukossa on synttärisankarin itse keräämiä punaherukoita.

Onnea vielä 3-vuotiaalle Einolle! Mää-ä-ä-ää!

6 kommenttia:

 1. Ihana!!! Ihan super hauska ja oikea ilon kakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällaisia leikikkäitä kakkuja on mukavaa väsätäkin :)

   Poista
 2. Voi että, ihana Late-lammaskakku :)

  VastaaPoista
 3. Hei, ihana kakku! Miten ihmeessä tuo ilmapallo on saatu pysymään ylhäällä? Onko pallon narukin sokerimassaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos! :) Tuo naru on valkoisella paperilla päällystettyä rautalankaa. Sokerimassa on niin haurasta, ettei se kestäisi tuon kokoisen sokerimassapallon painoa.

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3