tiistai 17. helmikuuta 2015

Hempeät cake popsit - vaniljaa ja marianneaMuutama päivä ennen viime lauantaina ystävänpäivää löysin Porin Airiolta kokoelman pieni kuppikakku vuokia ja päätin, että tarjoan ystävilleni lauantain kakun lisäksi pieniä vaaleanpunaisia cek popseja eli kakkutikkareita.

Tiesin jo tekeväni kakusta suklaapohjaisen vanilja-mustikkakakun, joten kakkutikkareissa halusin jatkaa samaa teemaa, hieman eri makuyhdistelmällä. Cake popsit onkin tehty kaakaoisella pohjalla ja niiden joukkoon on sekoitettu vaniljaa. Mustikan vaihdoin popseissa mariannerouheeksi.

Cake popsit on päällystetty vaaleanpunaisella Candy Melts -suklaalla ja niiden päälle ripottelin minikoikoisia valkoisia ja hopeisia sokerikuulia.

Mieheni ja myös ystäväni haukkuivat näitä liian makeiksi, mutta omasta mielestäni maut olivat popseissa kohdillaan. Ehkäpä popsit olivat hieman liikaa kakun kanssa ja tuhdin ravintolaillallisen jälkeen. Sunnuntaina nautin yhden popsin yksinään kahvin kanssa, ja silloin pieni makupala pääsi enemmän oikeuksiinsa.

Kakkutikkareiden ohjeen julkaisen tänne blogiin loppuviikosta.

Nam!4 kommenttia:

 1. Cake popsit on kivoja pieniä suupaloja. Itse olen kerran niitä tehnyt, ja varmasti tulee tehtyä vielä toisenkin kerran..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Ja lisäksi ne ovat yleensä vielä kovin helppotekoisia.

   Poista
 2. Oi, nam! Munkin mielestä cake popsit saakin olla vähän liiankin makeita, ne kun on niin pieniä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :) Kyllähän popseista saa raikkaitakin lisäämällä esim sitruunaa tms. Mutta kyllä tuollainen pikkuherkku on aikas ihana yksinään makeanakin.

   Poista

Kommentoi rohkeasti! <3