sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Ristiäiskakku kummitytölle

Tämä kakku syntyi ihan puhtaan... rakkauden voimalla :) Mieheni Eeron sisko synnytti heinäkuussa ihastuttavan tyttövauvan ja me saimme kunnian olla hänen kummejaan.

Oli niin kiireinen viikko muutenkin ja sitten halusin todella onnistua tässä kakussa. Meni kuitenkin niin tärkeälle ja ihanalle pikkuiselle <3

Kakku on tehty kuuden munan ja neljän munan kakkupohjilla ja sen välissä on mansikka- ja suklaamoussea. Koristeet on tehty sokerimassan ja kukkamassan sekoituksesta.

Päällä oleva haikarakoriste on ollut myös vauvelin äidin ristiäiskakun koristeena ja tietysti se ansaitsi tämän takia kunniapaikan kakun keskipisteenä.

Onnea kummitytöllemme Lyytille kauniista nimestä ja toivottavasti saamme viettää tulevaisuudessa monia makeita yhteisiä hetkiä!


Pitkän ajomatkan takia tämä kakku ei päässyt ihan tämän näköisenä pelipaikalle. Suklaamousse oli alkanut sulaa ja pomppuinen tie teki loput. Ihan kaatumaan asti ei kakku onneksi päässyt, mutta kallistuskulma muistutti lähinnä Pisan tornia. Harmitti niin hurjasti! Onneksi maku ei kuitenkaan pettänyt.

Oppia ikä kaikki. Ensi kerralla liivatetta suklaamousseen vaikka ohje sanoisi mitä.

2 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! <3