sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Hopeanhohtoisia hääkakkuja

Eilen juhlittiin kahden ihmisen yhteisen avioelämän alkua ja minä sain kunnian tehdä kakut heidän tärkeään juhlaansa.

Teemana parin upeissa juhlissa oli hopea, valkoinen ja bling bling. Niitä toivottiin myös kakkuun, mutta tietysti syötävässä muodossa.

Talvisia makuja kakkuun tuli omatekoisesta tyrnitahnasta ja valkosuklaamoussesta. Kakun päällinen ja kaikki koristeet ovat sokerimassaa. Kukkien keskellä kimaltelevat syötävät hopeakuulat.

Kakkuja tehtiin 120 hengelle. Leivoin tällä viikolla siis seitsemän kakkua. Huh! Kolmikerroksisen pääkakun lisäksi tein neljä yksinkertaista varakakkua.

Kaikki kakut olivat gluteiinittomia ja yksi kakku oli kokonaan laktoositon. Tähän kakkuun tuli valkosuklaamoussen sijaan vaniljamousse.

Urakka oli kyllä melkoinen ja suurin, mitä olen koskaan tehnyt. Oli ihanaa saada kehut morsiamelta juhlan jälkeen!

Onnea vielä Minna ja Sami! <3 Kiitos luottamuksesta!
Ja kiitos jälleen kerran vanhemmilleni keittiön lainasta! <3 Tällainen kakkumäärä ei olisi onnistunut meidän kaksiossa.









Varakakut olivat kaikki neljä tällaisia yksinkertaisia.

14 kommenttia:

  1. Wau!! Ihan sanattomaksihan tässä jää, niin upea kakku!! :)

    VastaaPoista
  2. No huoh sentää ku o KAUNIS kakku!! Kyllä o hääpari varppii ollu kakusta otettuja...

    VastaaPoista
  3. Ihana kakku ja tuo keskimmäisen kerroksen kuviointi... Miten teit sen? Linkitin sinut, toivottavasti on ok...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuvio on tehty damaski-sabluunalla ja pikeerillä. Sabluunaa pidetään kiinni kakussa ja pikeeriä levitetään sen päälle ohuehko kerros. Tämän jälkeen sabluuna nostetaan varovasti pois.

      Ja tietenkin blogini saa linkittää! Kiitos siitä :)

      Poista

Kommentoi rohkeasti! <3