lauantai 14. syyskuuta 2013

Vaaleanpunainen ristiäiskakku

Tuoreen tytön äiti tilasi minulta kakun pienokaisensa ristiäisiin.

Tätä kakkua suunniteltiin viimeiseen asti ja kakun ulkonäkökin muuttui pariin otteeseen :) Lopulta kuitenkin päädyttiin tällaiseen vaaleanpunaiseen unelmaan, jossa pieni vauva nukkuu lehtipedissä. Tämä kakku syntyi Ewelyn's Cakeheavenin kakun pohjalta.

Kakku piti alunperin tehdä kaakaokakkupohjaan, mutta tohelona unohdin kakkupohjasta kaakaon. Huomasin virheeni vasta kakkua täyttäessäni ja silloinhan se oli jo liian myöhäistä.

Makua kakusta ei silti puuttunut, sillä sen täytteeksi tuli vaniljamousse, johon paloittelin omareita ja tämän lisäksi vielä vadelmamousse. Kakun päällinen ja koristeet ovat sokerimassaa. Kakun pinta kimaltelee helmiäissuihkeesta.

Onnea vielä pienelle tytön alulle ja hänen vanhemmilleen!











8 kommenttia:

  1. Todella kaunis kakku! :) Itselläni on petunia-muotti hankintalistalla, sillä tulee niin nättejä kukkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itsellänikin nämä olivat ensimmäiset petuniat kyseisellä muotilla. Siitä tulee kyllä tosi kaunista jälkeä!

      Poista
  2. Ihana kakku taas :) Blogistasi innostuneena päätin itsekkin kokeilla täytekakun ja koristeiden tekoa! Aika hakemista se vielä oli mutta eiköhän se siitä kun harjottelee enemmän ja on paremmat välineet :) Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa blogissani: http://jebbiksensalainenmaailma.blogspot.fi/

    Mukavaa syksyn jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä se lähtee! Varoitan vaan, että kun kakkuiluun ihastuu, niin välineisiin alkaa salakavalasti uppoamaan järkyttäviä määriä rahaa :D

      Täältä voi pyytää aina neuvoa, joko kommentoimalla tai mailin välityksellä :)

      Poista
  3. Ihana blogi! Eksyin tänne vasta ensimmäisen kerran nyt kun etsin minulle uusia leivontablogeja. Lisäsin blogisi minun blogini listalle :). Tosi kauniita kakkuja ja upeat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Kävin kurkkaamassa sinun blogiasi ja aika loistokkaita luomuksia on sielläkin!

      Poista
  4. Hei! Ihania kakkuja sinulla. Minulla myös hankintalistalla tuo petunia-muotti, mutta onko sitä useampaa kokoa kun tässä kakussa näyttäisi olevan kahta eri kokoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Petunia-muottia on vain yhtä kokoa ja muotin mukana tulee yhki reunamuotti. Itse olen ostanut eri kokosia reunamuotteja, jotta saan erikokosia ja erilaisia kukkasia tehtyä samalla muotilla.

      Poista

Kommentoi rohkeasti! <3